Jeg er en erfaren rådgiver, coach og forfatter på 45 år. Jeg har bred erfaring fra næringslivet i både Norge og Danmark. Etter endt utdannelse innen internasjonal handel hos Electrolux, jobbet jeg som leder i 18 år innen eksport, shipping og administrasjon. Jeg valgte å hoppe av "rotteracet" og bruke mine erfaringer og utdannelser til å hjelpe andre med å bli bedre ledere for seg selv. Jeg er BA Klinikkens coach på 10. året og forfatter for Hegnar Media. 

Tjenestene jeg leverer er knyttet til:

  • Personlig coach for enkeltindivider som trenger motivasjon og støtte
  • Relasjonscoaching (konfliktløsning)
  • Parcoach
  • Professjonell utvikling
  • Sinnemestring
  • Utbrenthet

Min tilnærming er fordomsfri, nøytral og åpen. Jeg er stor tilhenger av mentaltrening, da det vi tenker blir vår virkelighet og det derfor er viktig at vi tenker det riktige. Negative tanker kommer i veien for oss og for å leve det beste livet vi kan, er det viktig at vi trener opp positiviteten og trener ned negativiteten. Det gjøres ved en kombinasjon av samtale og hjemmelekser. Der er en årsak til at vi er blevet mer negative med tiden, og det må "omprogrammeres". Vi ser på hvilket områder du ønsker forandringer på, og vi jobber sammen for å styrke din bevissthet overfor hva du tenker og føler, både om deg selv og andre. Alt hos meg handler om bevisstgjøring, og å se muligheter og løsninger for fremtiden.   

Bestill en uforpliktende første time hvor vi prater om dine behov og ønsker. Det er viktig at man føler seg trygg og komfortabel med sin samtalepartner og tar en første time for å prøve det ut.

Timepris er kr. 990,- inkl. mva.