Top

Bøker

Karriereforeldre- balansekunst på alle arenaer

Litt om bokens innhold:

Karriereforledre er en bok som passer for alle – også for deg som hverken er leder eller foreldre. Så lenge du er et levende og pustende menneske, som kjenner på dårlig samvittighet og stress innimellom, har du utbytte av denne boken. Spesielt foreldre utgjør denne gruppen i samfunnet, som virkelig har god erfaring med dårlig samvittighet og dilemmaet mellom de to store livspilarer; familie og karriere. Foreldre stresser seg rett og slett syke i dag, og skurken «dårlig samvittighet» spiller en stor hovedrolle.

Dette er de 23 ledere som deltar i boken:

Abid Q. Raja/Amund Gulden/Anders Fjeld/Annicken Rød/Arne Johannessen/Christian Theodorsen/Elina Krantz/Elisabeth Blom/Ellen Margrete Arnstad/Elsa Grimsmo/Eva Hoff Wanderås/Gunhild Lærum/Haakon Engzelius/Halvard Kilde/Hanne Bjurstrøm/Johannes Heggland/Jon Fredrik Baksaas/Liv Berstad/Rune Bjerke/Sebastian Kvarme/Stig Johannessen/Sunniva Gylver/Viel Bjerkeset Andersen

Bestill ditt eksemplar i en av landets nettbokhandler portofritt eller kjøp boken på BA Klinikken

 

Modighetsmuskler- Motiver deg selv til suksess

Litt om bokens innhold:

Modighet er et karaktertrekk vi alle ønsker oss, fordi det åpner muligheten for å høste den herlige følelsen av selvrespekt. Den som får oss til å juble innvendig og som øker både motivasjonen, overskuddet, livsgnisten, lidenskapen, optimismen og den indre roen. Med modighet i ryggsekken kan man handle på tross av nervøsitet eller redselv - man kan benytte enhver ubehagelig anledning til å vokse og bygge mestringsfølelse. Å ta livet i egne hender krever nemlig til tider modighet. Vi trenger mot for å handle i stunder hvor livet har slått oss i bakken. Vi trenger mot for å kunne være superhelter og stå opp for oss selv når underleppa vibrerer. Og vi trenger mot for å kunne følge hjertets søken etter nye og spennende utfordringer, som oftest ligger utenfor komfortsonen. Står man tå til tå med noe ukomfortabelt, føler en mangel på kontroll eller mestringsevne, aktiveres kroppens stressreaksjoner, og man forvandles til den feige løven i Trollmannen fra Oz. Hva i all verden gjør man da? Hvor sitter modighetsmusklene, og hvordan styrker man dem? Det er viktige spørsmål som du får svar på i denne boken. Trener man opp modighet som en holdning, kan man gjøre nesten alt man bestemmer seg for. I boken finner du enkle grep du selv kan gjøre i hverdagen, for at veien til personlig suksess skal bli lettere å gå. Det er enklere enn du tror.

StressmestringBli den beste versjonen av deg selv

For stort forventningspress fra alle kanter gjør at vi ledes rundt i manesjen av usynlige mentale plageånder som dårlig samvittighet og skyldfølelse. Når vi strever i hverdagen, handlingslammer det utfoldelsen og setter kjepper, i lykkehjulet. Et stresset menneske er ikke bare et menneske i ubalanse, men samtidig et menneske som har det vondt i arbeids- og privatlivet. 


Denne boken viser deg hvordan du knekker prestasjonskoden og bygger en sterk hverdagsselvtillit. Den inneholder verktøy til å senke pulsen og samtidig øke prestasjonene ved å bli mer fokusert, mer organisert, mer motivert samt dyktig på stressmestring.

Coach

Heidi Bjurquist

Heidi Bjurquist

Personlig/Profesjonell Coach